Lirik Lagu Kopi Lendot - Sri Avista






Lirik Lagu Kopi Lendot - Sri Avista





Gara-gara kopi lendo
Laki sering sengat-sengot
Yen bengi mangkat begadang
Nongkronge ning warung wedang





Gara-gara kopi lendot
Sing ana ning warung toang
Duit lan pekaya entok
Kanggo nyewaki pelayan





Reff:
Tuku sapi olihe bandot
Lanange ngopi wadone nglendot
Yen ning umah pengene sewot
Rabine nglendot ngomonge abot





Laki lagi kedanan ning kopi lendot
Rumah tangga bahagia dadine pegot





Gara-gara kopi lendot
Sing ana ning warung toang
Duit lan pekaya entok
Kanggo nyewaki pelayan





Reff:
Tuku sapi olihe bandot
Lanange ngopi wadone nglendot
Yen ning umah pengene sewot
Rabine nglendot ngomonge abot





Laki lagi kedanan ning kopi lendot
Rumah tangga bahagia dadine pegot





Gara-gara kopi lendo
Laki sering sengat-sengot
Yen bengi mangkat begadang
Nongkronge ning warung wedang





Gara-gara kopi lendot
Sing ana ning warung toang
Duit lan pekaya entok
Kanggo nyewaki pelayan


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama