Lirik Lagu LAKJEM (Laki Kejem) - Dian Anic






Lirik Lagu LAKJEM (Laki Kejem) - Dian Anic





Langka senenge langka enake
Sun duwe laki kejem sifate
Sakit tek obati pegel tek pijiti
Balesan sampean… Sering nyewoti





Bli keitungan sun digebugi
Kaya satoan ning mata laki
Mengkele ning jaba sewote ning umah
Kula rabi sampean kanggo sasaran





Reff:
Dume sampean anake wong sugih
Kejem pisan sampean mewasa rabi
Ning jero umah gawani wadonan
Sengaja gawe kula mati kelaran





Duh kakang kula wis ora tahan…





Bli keitungan sun digebugi
Kaya satoan ning mata laki
Mengkele ning jaba sewote ning umah
Kula rabi sampean kanggo sasaran





Reff:
Dume sampean anake wong sugih
Kejem pisan sampean mewasa rabi
Ning jero umah gawani wadonan
Sengaja gawe kula mati kelaran





Duh kakang kula wis ora tahan…





Langka senenge langka enake
Sun duwe laki kejem sifate
Sakit tek obati pegel tek pijiti
Balesan sampean… Sering nyewoti





Bli keitungan sun digebugi
Kaya satoan ning mata laki
Mengkele ning jaba sewote ning umah
Kula rabi sampean kanggo sasaran


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama