Lirik Lagu Madep Rai Mungkur Ati - Yoyo S






Lirik Lagu Madep Rai Mungkur Ati - Yoyo S





Apa artine priben maksude
Rumah tangga sapa kana sapa kene
Batin kesiksa nangis bli bisa
Banyu mata tumibatan ora krasa





Akhire kita saiki ngerti
Mboke bocah madep rai mungkur ati
Yen ora nrima bengen ngomonga
Ora bakal kula arep maksa cinta





Reff:
Tanpa salah di gawe lara
Rusak jiwa kelawan raga
Lara awak akeh tambane
Lara ati angel obate





Apa kula ngalah apa kudu pisah





Akhire kita saiki ngerti
Mboke bocah madep rai mungkur ati
Yen ora nrima bengen ngomonga
Kula ora bakal arep maksa cinta





Reff:
Tanpa salah di gawe lara
Rusak jiwa kelawan raga
Lara awak akeh tambane
Lara ati angel obate





Apa kula ngalah apa kudu pisah





Apa artine priben maksude
Rumah tangga sapa kana sapg kene
Batin kesiksa nangis bli bisa
Banyu mata tumibatan ora krasa


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama