Lirik Lagu Nitip Rindu - Susy Arzetty






Lirik Lagu Nitip Rindu - Susy Arzetty





Telung tahun lawase sun ninggal tempat panggonan
Kangen bli kejagan rindu ning kampung halaman
Kelingan batur uga sedulur rindu ning ema karo si bapa





Demi cita cita saksine banyu mata
Sedih sing tek simpen seneng sing tek katonaken
Kadang ku sakit rintih dewekan
Mung bisa nangis nangisi badan





Reff:
Kula mung bisa nitip rindu kanggo ema
Ema sing warasa ema jimate kula
Kula mung bisa kirim doa kanggo bapa
Bapa sing rosaha bapa pusaka kula
Bapa sing rosaha bapa pusaka kula





Ema bapa kula kuh sayang
Tapi sayange mung sing kadoan





Demi cita cita saksine banyu mata
Sedih sing tek simpen seneng sing tek katonaken
Kadang sun sakit rintih dewekan
Mung bisa nangis nangisi badan





Reff:
Kula mung bisa nitip rindu kanggo ema
Ema sing warasa ema jimate kula
Kula mung bisa kirim doa kanggo bapa
Bapa sing rosaha bapa pusaka kula





Ema bapa asala bahagia
Bagen kula nanggung derita





Telung tahun lawase sun ninggal tempat panggonan
Kangen bli kejagan rindu ning kampung halaman
Kelingan batur uga sedulur rinduning ema karo si bapa


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama