Lirik Lagu Ora Bagus - Ochol Dhut






Lirik Lagu Ora Bagus - Ochol Dhut





Wong wadon eman eman ning ayune
Padahal blesak ning sifate
Wong wadon manis pisan omongane
Bli nyangka pedes ning nyatane
Ora bagus kelakuane
Ngobral cinta sampe sun dadi korbani





Wong wadon eman eman ning ayune





Reff:
Kabeh saban wong lanang
Akeh sing dadi korban
Bujuk rayuan...
Mana demen mene sayang
Cinta kaya nggo dolanan
Dasar sira wadon murahan





Demenane ora siji
Sing sanjane gilir ganti
Ngobral harga diri....
Duh kita mah bagen ngalah
Tenimbang batin nelangsa
Kita emong digilir cinta





Wong wadon eman eman ning ayune
Padahal blesak ning sifate
Wong wadon manis pisan omongane
Bli nyangka pedes ning nyatane
Ora bagus kelakuane
Ngobral cinta sampe sun dadi korbani





Wong wadon eman eman ning ayune





Reff:
Kabeh saban wong lanang
Akeh sing dadi korban
Bujuk rayuan...
Mana demen mene sayang
Cinta kaya nggo dolanan
Dasar sira wadon murahan





Demenane ora siji
Sing sanjane gilir ganti
Ngobral harga diri....
Duh kita mah bagen ngalah
Tenimbang batin nelangsa
Kita emong digilir cinta





Wong wadon eman eman ning ayune
Padahal blesak ning sifate
Wong wadon manis pisan omongane
Bli nyangka pedes ning nyatane
Ora bagus kelakuane
Ngobral cinta sampe sun dadi korbani





Wong wadon eman eman ning ayune


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama