Lirik Lagu Ora Nduweni - Dewi Kirana






Lirik Lagu Ora Nduweni - Dewi Kirana





Nangapa.... sengsara sing kula trima
Nangapa .... langka sing gawe bahagia
Ning endi kapan katune
Wong loro bareng selawase





Ning ati.... sing bisa ngerasakena
Sun demen.... bli bakal ilang sing jiwa
Ning batin Cuma nangisi
Due cinta ora nduweni





Reff:





Aduh mama jaluk tulungning sapa
Arep sambat sambatsapa
Sun ora berdaya





Kaniaya temen nasibe badan
Kaya edan penasaran
Yen ora laksana
Sedih ngati tek lakoni





Ning ati.... sing bisa ngerasakena
Sun demen.... bli bakal ilang sing jiwa
Ning batin Cuma nangisi
Due cinta ora nduweni





Reff:





Aduh mama jaluk tulungning sapa
Arep sambat sambatsapa
Sun ora berdaya





Kaniaya temen nasibebadan
Kaya edan penasaran
Yen ora laksana
Sedih ngati tek lakoni





Nangapa.... sengsara sing kula trima
Nangapa .... langka sing gawe bahagia
Ning endi kapan katune
Wong loro bareng selawase





Ning ati.... sing bisa ngerasakena
Sun demen.... bli bakal ilang sing jiwa
Ning batin Cuma nangisi
Due cinta ora nduweni


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama