Lirik Lagu Pemikat Sukma - Yani Ridho






Lirik Lagu Pemikat Sukma - Yani Ridho





Duh kakang sun jaluk ampura…
Ning salae prilaku…
Ning salae pengucap…
Ning dosa sing bli katon ning mata..
Muga kakang… Bisa nerima…





Surup ilang cahayane
Sepi langka suarane
Rasa suwug sepeninggalane
Bayangane kekaktonen bae





Reff:
Paite katresna langka padane
Sukma sun kesiksa apa tambane
Turu bli lali kegawa ning ngimpi
Kelingan bae ning wong siji





Duh kakang tulung aja nyakiti
Badan siji dadi susae ngati
Kepanah cinta asmara pemikat sukma
Kelayu jiwa kelawan raga





Surup ilang cahayane
Sepi langka suarane
Rasa suwug sepeninggalane
Bayangane kekaktonen bae





Reff:
Paite katresna langka padane
Sukma sun kesiksa apa tambane
Turu bli lali kegawa ning ngimpi
Kelingan bae ning wong siji





Duh kakang tulung aja nyakiti
Badan siji dadi susae ngati
Kepanah cinta asmara pemikat sukma
Kelayu jiwa kelawan raga





Surup ilang cahayane
Sepi langka suarane
Rasa suwug sepeninggalane
Bayangane kekaktonen bae


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama