Lirik Lagu Pengen Di Sayang - Dian Anic






Lirik Lagu Pengen Di Sayang - Dian Anic





Kang kakang ana ning endi
Sampe kula ngulati
Apa bli eling ning rabi





Kang kulane kesepian
Ning umahe dewekan
Ora bisa boncengan





Kakang apa wis bli kangen
Apa wis bli demen
Kulane ning kene butuh
Butuh kasih sayang
Aja aja kakang wis due selingkuhan
Ati remuk aja gawe tambah betataran





Kang sedina bli ketemu
Rasa kaya seminggu
Wis lawas bli mai bumbu





Ho ho kang kula wis ora tahan
Pengen kangen kangenan
Turu bari guyonan





Reff:
Ning endi anane sih kakang
Kula ning kene kesepian
Ibarat wulan langka lintang
Urip sun peteng pendelengan





Duh kakang sayang gage balik balik yang
Kula wis ora tahan pengene disayang
Aja sampe kang kula ngaggur dewekan
Mengko kula bisa dadi karatan





Kakang apa wis bli kangen
Apa wis bli demen
Kulane ning kene butuh
Butuh kasih sayang
Aja aja kakang wis due selingkuhan
Ati remuk aja gawe tambah betataran





Kang sedina bli ketemu
Rasa kaya seminggu
Wis lawas bli mai bumbu





Ho ho kang kula wis ora tahan
Pengen kangen kangenan
Turu bari guyonan





Reff:
Ning endi anane sih kakang
Kula ning kene kesepian
Ibarat wulan langka lintang
Urip sun peteng pendelengan





Duh kakang sayang gage balik balik yang
Kula wis ora tahan pengene disayang
Aja sampe kang kula ngaggur dewekan
Mengko kula bisa dadi karatan


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama