Lirik Lagu Salah Jatuh Cinta - Susy Arzetty






Lirik Lagu Salah Jatuh Cinta - Susy Arzetty





Sun arep kangen
Arep kangen ning sapa
Sing tek kangeni
Bli kangen ning kula





Sun arep nunggu
Arep nonggoni sapa
Sing tek tunggu
Bli balik ning kula





Sayange kanggo wong lian
Demene kanggo wong lian





Sun arep kangen
Arep kangen ning sapa
Sing tek kangeni
Bli kangen ning kula





Sun arep nunggu
Arep nonggoni sapa
Sing tek tunggu
Bli balik ning kula





Sayange kanggo wong lian
Demene kanggo wong lian





Reff:
Mungkin sun salah jatuh cinta
Demeni lanang sing wis bli duwe rasa
Demen bli mungkin bisa mari
Najan bli jodoh emong sun luruh ganti





Ibarat wit gedang gantung ning kali
Mung duwe jantung bli duwe ati





Sun arep kangen
Arep kangen ning sapa
Sing tek kangeni
Bli kangen ning kula





Sun arep nunggu
Arep nonggoni sapa
Sing tek tunggu
Bli balik ning kula





Sayange kanggo wong lian
Demene kanggo wong lian





Reff:
Mungkin sun salah jatuh cinta
Demeni lanang sing wis bli duwe rasa
Demen bli mungkin bisa mari
Najan bli jodoh emong sun luruh ganti





Ibarat wit gedang gantung ning kali
Mung duwe jantung bli duwe ati





Sun arep kangen
Arep kangen ning sapa
Sing tek kangeni
Bli kangen ning kula





Sun arep nunggu
Arep nonggoni sapa
Sing tek tunggu
Bli balik ning kula





Sampean mungkin wis klalen
Sing demen kula ngawine wong sejen


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama