Lirik Lagu Sambel Gowang - Ella Susanti






Lirik Lagu Sambel Gowang - Ella Susanti





Larane wong digawa demenan
Sampe bli kolu nginum lan mangan





Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demeni kula ning laki
Ngmong ora wani mung bisane nangisi
Kakang tega nyakiti





Reff:
Wis cukup kula sabare
Wis pegel kula nangise
Dilelara bae…
Mbakti ning langka katone





Apa kula kurang ayu
Apasih wis ora napsu
Apa wis bli butuh…
Ning rabi dewek kaya bli ngaku





Jangan gombyang bungbune kuning
Sambel goang pedes rasane
Kakang aja demenan maning
Bli kuat nahan larane





Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demeni kula ning laki
Ngmong ora wani mung bisane nangisi
Kakang tega nyakiti





Reff:
Wis cukup kula sabare
Wis pegel kula nangise
Dilelara bae…
Mbakti ning langka katone





Apa kula kurang ayu
Apasih wis ora napsu
Apa wis bli butuh…
Ning rabi dewek kaya bli ngaku





Jangan gombyang bungbune kuning
Sambel goang pedes rasane
Kakang aja demenan maning
Bli kuat nahan larane





Larane wong digawa demenan
Sampe bli kolu nginum lan mangan





Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demeni kula ning laki
Ngmong ora wani mung bisane nangisi
Kakang tega nyakiti


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama