Lirik Lagu Seketip Mata - Susy Arzetty






Lirik Lagu Seketip Mata - Susy Arzetty





Seketip mata
kadang katon
Rembese mata sun ketuwon
Jagat peteng kilate padang
Banyu mata melimbang limbang





Mendung
peteng ngadang tekane sampean
Gludug ngulon muni bareng tek tangisi





Ning mata
kaya kekatonan
Guyone juwet gawe demen
Ning kuping kaya rerungonen
Bisikane mesra gawe kangen





Kaya ora
sanggup ngilangakene
Duh memulu mata mbayang-bayang bae…





Seketip mata
kadang katon
Rembese mata sun ketuwon





Reff :
Apa kakang bli ngrasakaken
Yen ana sing lagi kangen
Ora sanggup yen ditinggal aken
Bli kuat lawas dianggur aken





Ibarat sawah ketiga
Langka udan nela bli krasa
Ana banyu setaun sepisan
Yen ketemu usum-usuman





Ning mata
kaya kekatonan
Guyone juwet gawe demen
Ning kuping kaya rerungonen
Bisikane mesra gawe kangen





Kaya ora
sanggup ngilangakene
Duh memulu mata mbayang-bayang bae…





Seketip mata
kadang katon
Rembese mata sun ketuwon





Reff :
Apa kakang bli ngrasakaken
Yen ana sing lagi kangen
Ora sanggup yen ditinggal aken
Bli kuat lawas dianggur aken





Ibarat sawah ketiga
Langka udan nela bli krasa
Ana banyu setaun sepisan
Yen ketemu usum-usuman





Seketip mata
kadang katon
Rembese mata sun ketuwon
Jagat peteng kilate padang
Banyu mata melimbang limbang





Mendung
peteng ngadang tekane sampean
Gludug ngulon muni bareng tek tangisi





Seketip mata
kadang katon
Rembese mata sun ketuwon


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama