Lirik Lagu Sewulan Maning - Aas Rolani






Lirik Lagu Sewulan Maning - Aas Rolani





Tunggu kang sewulan maning
Yen sampean pengen kesanding
Aja watir sun ingkar janji
Yen wis jodoh pasti bakal dadi siji





Rong taun kita pisahan
Nahan rindu ninggal kenangan
Yen tanggung sewulan maning
Sabar kakang aja luru ganti dingin





Reff:
CINTA… Cerita impian kita
Kakang besok pasti kelaksana
RINDU… Rintihan sing jero kalbu
Kakang sewulan maning ketemu





Mulane kang ayo dedonga
Muga ana restu sing kuasa





Rong taun kita pisahan
Nahan rindu ninggal kenangan
Yen tanggung sewulan maning
Sabar kakang aja luru ganti dingin





Reff:
CINTA… Cerita impian kita
Kakang besok pasti kelaksana
RINDU… Rintihan sing jero kalbu
Kakang sewulan maning ketemu





Mulane kang ayo dedonga
Muga ana restu sing kuasa





Tunggu kang sewulan maning
Yen sampean pengen kesanding
Aja watir sun ingkar janji
Yen wis jodoh pasti bakal dadi siji


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama