Lirik Lagu Toang Nunuk - Yola Kamplong


Lirik Lagu Toang Nunuk - Yola Kamplong





TOANG NUNUK
Voc. Yola Kamplong
Cipt. Amin Hermawan
Arr. Amin Hermawan









Percuma saban dina Meng Tajug
Sarungan nyadang nganggone kupluk
Yen masih seneng ning banyu muntuk
Ngaboti randa ning towang Nunuk





Rabi ning umah pujare nglambruk
Ora diduil ora didumuk
Napsu wis munjuk dadi ngenderuk
Wong wadon jaluk ngomonge ngantuk





Reff:
Kang…. wis aja pengen keceluk
Delengen utang wis numpuk
Aja ndengak blajara ndeluk





Kang… Banyu muntuk towang Nunuk
Sing racike randa bapuk
Sering gawe kakang balik esuk
Tekang nglumpruk.. raine nekuk..





Rabi ning umah pujare nglambruk
Ora diduil ora didumuk
Napsu wis munjuk dadi ngenderuk
Wong wadon jaluk ngomonge ngantuk





Reff:
Kang…. wis aja pengen keceluk
Delengen utang wis numpuk
Aja ndengak blajara ndeluk





Kang… Banyu muntuk towang Nunuk
Sing racike randa bapuk
Sering gawe kakang balik esuk
Tekang nglumpruk.. raine nekuk..





Percuma saban dina Meng Tajug
Sarungan nyadang nganggone kupluk
Yen masih seneng ning banyu muntuk
Ngaboti randa ning towang Nunuk






https://youtu.be/k8PhERHaVwE
Video lirik Lagu Tarling Toang Nunuk - Yola Kamplong

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama