Lirik Lagu Asal Keduman - Anik Arnika






Lirik Lagu Asal Keduman - Anik Arnika





Mengkenen rasane urip wayuan
Saban dinane nunggu giliran
Tapi ora papa asal keduman
Senajan cuma oli boboran





Awit dina selasa sampe jemua
Laki gilire ning rabi kang tua
Nasib diri kula dadi kang muda
Kudu nerima apa sing ana
Sing penting asal keduman
Sing penting asal keduman





Reff
Pengen apa bae keturutan
Jaluk apa bae kesampean
Ora pantes yen kula ngelarang
Lamun kakange arep giliran





Uma gedong lan mobil mewah
Sawah lan uga motor ana
Tapi yen kula ora kerasan
Sebab nasibe kula wayuan
Sing penting asal keduman
Sing penting asal keduman





Awit dina selasa sampe jemua
Laki gilire ning rabi kang tua
Nasib diri kula dadi kang muda
Kudu nerima apa sing ana
Sing penting asal keduman
Sing penting asal keduman





Reff
Pengen apa bae keturutan
Jaluk apa bae kesampean
Ora pantes yen kula ngelarang
Lamun kakange arep giliran





Uma gedong lan mobil mewah
Sawah lan uga motor ana
Tapi yen kula ora kerasan
Sebab nasibe kula wayuan
Sing penting asal keduman
Sing penting asal keduman





Awit dina selasa sampe jemua
Laki gilire ning rabi kang tua
Nasib diri kula dadi kang muda
Kudu nerima apa sing ana
Sing penting asal keduman
Sing penting asal keduman


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama