Lirik Lagu Istri Santri - Esta Joss






Lirik Lagu Istri Santri - Esta Joss





Niat luruh istri santri
Kanggo batur urip sampe mati
Sing wekel ngaji limang waktu naati
Hormat patuh ngebakti ning laki





Arep perawan arep rangda
Pasrah apa jare kang Kuasa
Asal setia enak blenak nerima
Jujur santun ora gawe lara





Reff
Gampang gampang angel
luruh istri jaman saiki
Apa maning lamon
Luruh istri sing santri





Gampang gampang angel
Luruh istri kang beriman
apa maning kita
Wong doyan mabok mabokan





Sumpahe ning ati
Lamon olih istri santri
Arep tobat sujud karo Kang Maha Suci





Arep perawan arep rangda
Pasrah apa jare kang Kuasa
Asal setia enak blenak nerima
Jujur santun ora gawe lara





Reff
Gampang gampang angel
luruh istri jaman saiki
Apa maning lamon
Luruh istri sing santri





Gampang gampang angel
Luruh istri kang beriman
apa maning kita
Wong doyan mabok mabokan





Sumpahe ning ati
Lamon olih istri santri
Arep tobat sujud karo Kang Maha Suci





Niat luruh istri santri
Kanggo batur urip sampe mati
Sing wekel ngaji limang waktu naati
Hormat patuh ngebakti ning laki


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama