Lirik Lagu Laka Melase - Dadang Anesa






Lirik Lagu Laka Melase - Dadang Anesa





Jalinan cinta kula karo sampean
Dimanja manja tek sayang sayang
Tapi nang apa langka katone kakang
Ning kula slalu ngelara bae langka melase





Akibat cinta kula dadi nelangsa
Diputus bli dikawin beli
Sing tek demeni ora ngladeni sedih
Getune kula setengah mati lara ning ati





Reff:
Kakang sun demen pisan
Karo sampean kula slalu kelingan
Kula slalu nangisi
Ning ati pengen pisan nemoni





Urip kaya bli betah
Ditinggal cinta nangis sedina dina
kakang ganti kekasih ning diri kula ora perduli

Arepan tulung sun tulunge ning sapa
Wong tua wis ora daya upaya





Akibat cinta kula dadi nelangsa
Diputus bli dikawin beli
Sing tek demeni ora ngladeni sedih
Getune kula setengah mati lara ning ati





Reff:
Kakang sun demen pisan
Karo sampean kula slalu kelingan
Kula slalu nangisi
Ning ati pengen pisan nemoni





Urip kaya bli betah
Ditinggal cinta nangis sedina dina
kakang ganti kekasih ning diri kula ora perduli

Arepan tulung sun tulunge ning sapa
Wong tua wis ora daya upaya





Jalinan cinta kula karo sampean
Dimanja manja tek sayang sayang
Tapi nang apa langka katone kakang
Ning kula slalu ngelara bae langka melase


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama