Lirik Lagu Tarling Lemes Dedes - Susy Arzetty






Lirik Lagu Tarling Lemes Dedes - Susy Arzetty





Langka firasate
Lan uga blenak pikire
Bli due curiga
Yen laki berbuat salah
Kaya kerubuan langit kepitu
Telung taun diwayu kula bli weru





Apa kurang mbakti
Raga kula ning laki
Batin kula ngenes
Nangis mata wis pedes
Jantung lir kaya di remes remes
Dau weru di wayu sun lemes dedes





Reff:
Apa bli inget ning susahe
Kiyen wis sugih se enake
Lamon kula bli sayang anak
Wis pasti kula jaluk pegat





Sing keker kang gejekan waton
Sun masih pengen gogon tuwon
Coba kakang gage istighfar
Untung kula istri sing sabar





Ana dongenge awit jaman bengen
Panase di wayu lir geni nglengkem
Endog bisa mateng ning duwur weteng





Apa kurang mbakti
Raga kula ning laki
Batin kula ngenes
Nangis mata wis pedes
Jantung lir kaya di remes remes
Dau weru di wayu sun lemes dedes





Reff:
Apa bli inget ning susahe
Kiyen wis sugih se enake
Lamon kula bli sayang anak
Wis pasti kula jaluk pegat





Sing keker kang gejekan waton
Sun masih pengen gogon tuwon
Coba kakang gage istighfar
Untung kula istri sing sabar





Ana dongenge awit jaman bengen
Panase di wayu lir geni nglengkem
Endog bisa mateng ning duwur weteng





Langka firasate
Lan uga blenak pikire
Bli due curiga
Yen laki berbuat salah
Kaya kerubuan langit kepitu
Telung taun diwayu kula bli weru


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama