Lirik Lagu Tarling Pengen Disayang - Dian Anic


Judul : Pengen Disayang
Vocal : Dian Anic
Cipt. : Yudha Zirone
Arr : Agus Manthep
Lirik Lagu 
Kang kakang ana ning endi
Sampe kula ngulati
Apa bli eling ning rabi
Kang kulane kesepian
Ning umahe dewekan
Ora bisa boncengan
Kakang apa wis bli kangen
Apa wis bli demen
Kulane ning kene butuh
Butuh kasih sayange
Aja aja kakang wis due selingkuhan
Ati remuk aja gawe tambah betataran
Kang sedina bli ketemu
Rasa kaya seminggu
Wis lawas bli mai bumbu
Ho ho kang kula wis ora tahan
Pengen kangen kangenan
Turu bari guyonan
Reff:
Ning endi anane sih kakang
Kula ning kene kesepian
Ibarat wulan laangka lintang
Urip sun peteng pendelengan
Duh kakang sayang gage balik balik yang
Kula wis ora tahan pengene disayang
Aja sampe kang kula ngaggur dewekan
Mengko kula bisa dadi karatan
Kakang apa wis bli kangen
Apa wis bli demen
Kulane ning kene butuh
Butuh kasih sayange
Aja aja kakang wis due selingkuhan
Ati remuk aja gawe tambah betataran
Kang sedina bli ketemu
Rasa kaya seminggu
Wis lawas bli mai bumbu
Ho ho kang kula wis ora tahan
Pengen kangen kangenan
Turu bari guyonan
Reff:
Ning endi anane sih kakang
Kula ning kene kesepian
Ibarat wulan laangka lintang
Urip sun peteng pendelengan
Duh kakang sayang gage balik balik yang
Kula wis ora tahan pengene disayang
Aja sampe kang kula ngaggur dewekan
Mengko kula bisa dadi karatan

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama