Lirik Lagu Terang Terangan - Ochol Dhut






Lirik Lagu Terang Terangan - Ochol Dhut





Disayang ora… dilelara iya
Sun kawin karo sira
Dimanja ora… disengiti iya
Lawase rumah tangga





Yen arep milih dunya
Lagi bengen aja gelem karo kita
Yen arep milih ganteng
Lagi bengen nagapa ning kita gelem, hoooo hoooo





Dudu wong sugih …
Sun dudu wong ganteng…
Nangapa sira gelem….





Reff:
Kita wong mlarat mlaku ning dalan keciprat
Ora nganggo sedan cuma gawa badan
Kepanasan keudanan





Nanging harga diri wong lanang sing dadi laki
Najan cuma andon ning umae sira
Ora sudi yen ati sun dilelara





Nyata terang terangan ning kamer wong loroan
Kita kudu pegatan najan metu awak abang





Dimanja ora… disengiti iya
Lawase rumah tangga





Yen arep milih dunya
Lagi bengen aja gelem karo kita
Yen arep milih ganteng
Lagi bengen nagapa ning kita gelem, hoooo hoooo





Dudu wong sugih …
Sun dudu wong ganteng…
Nangapa sira gelem….





Reff:
Kita wong mlarat mlaku ning dalan keciprat
Ora nganggo sedan cuma gawa badan
Kepanasan keudanan





Nanging harga diri wong lanang sing dadi laki
Najan cuma andon ning umae sira
Ora sudi yen ati sun dilelara





Nyata terang terangan ning kamer wong loroan
Kita kudu pegatan najan metu awak abang





Dimanja ora… disengiti iya
Lawase rumah tangga





Yen arep milih dunya
Lagi bengen aja gelem karo kita
Yen arep milih ganteng
Lagi bengen nagapa ning kita gelem, hoooo hoooo





Dudu wong sugih …
Sun dudu wong ganteng…
Nangapa sira gelem….


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama