Lirik Lagu Dagang Srabi – Ery Buyyut


Lirik Lagu Dagang Srabi – Ery Buyyut



Arep cukupe dalan sing endi
Due laki kerjane mabok lan judi
Mangkat esuk balike jam siji bengi
Rabi takon jawabe ora ngeladeni
Dilawani rabi dagang srabi
Ora isin demi anak karo laki
Angger bae anak rabi masih klantih
Bati srabi ntok go mabok lan judi
Reff:
Aduh kakang sampean coba elinga
Kula wong wadon kari pusinge
Mabok lan judi bli mari-mari
Nyiksa ning anak lan rabi
Anda-anda duh kakang kayune jati
Bebek ireng ucul sing kandang
Wong rumah tangga bli wajib mati
Yen bli seneng ayu kang jage pegatan
Dilawani rabi dagang srabi
Ora isin demi anak karo laki
Angger bae anak rabi masih klantih
Bati srabi ntok go mabok lan judi
Reff:
Aduh kakang sampean coba elinga
Kula wong wadon kari pusinge
Mabok lan judi bli mari-mari
Nyiksa ning anak lan rabi
Anda-anda duh kakang kayune jati
Bebek ireng ucul sing kandang
Wong rumah tangga bli wajib mati
Yen bli seneng ayu kang jage pegatan
Arep cukupe dalan sing endi
Due laki kerjane mabok lan judi
Mangkat esuk balike jam siji bengi
Rabi takon jawabe ora ngeladeni
Dilawani rabi dagang srabi
Ora isin demi anak karo laki
Angger bae anak rabi masih klantih
Bati srabi ntok go mabok lan judi

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama