Lirik Lagu Dagang Srabi - Ery Buyyut






Lirik Lagu Dagang Srabi - Ery Buyyut





Arep cukupe dalan sing endi
Due laki kerjane mabok lan judi
Mangkat esuk balike jam siji bengi
Rabi takon jawabe ora ngeladeni





Dilawani rabi dagang srabi
Ora isin demi anak karo laki
Angger bae anak rabi masih klantih
Bati srabi ntok go mabok lan judi





Reff:
Aduh kakang sampean coba elinga
Kula wong wadon kari pusinge
Mabok lan judi bli mari-mari
Nyiksa ning anak lan rabi





Anda-anda duh kakang kayune jati
Bebek ireng ucul sing kandang
Wong rumah tangga bli wajib mati
Yen bli seneng ayu kang jage pegatan





Dilawani rabi dagang srabi
Ora isin demi anak karo laki
Angger bae anak rabi masih klantih
Bati srabi ntok go mabok lan judi





Reff:
Aduh kakang sampean coba elinga
Kula wong wadon kari pusinge
Mabok lan judi bli mari-mari
Nyiksa ning anak lan rabi





Anda-anda duh kakang kayune jati
Bebek ireng ucul sing kandang
Wong rumah tangga bli wajib mati
Yen bli seneng ayu kang jage pegatan





Arep cukupe dalan sing endi
Due laki kerjane mabok lan judi
Mangkat esuk balike jam siji bengi
Rabi takon jawabe ora ngeladeni





Dilawani rabi dagang srabi
Ora isin demi anak karo laki
Angger bae anak rabi masih klantih
Bati srabi ntok go mabok lan judi


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama