Lirik Lagu Dipisah Mertua - Emek Aryanto










Lirik Lagu Dipisah Mertua - Emek Aryanto





Wong lanang lara atine
Takon salah dipegat rabine
Batin nangis bli metu banyu mata
Rumah tangga dipisah mertua





Wong wadon nutup matane
Kaya bli melas karo anake
Ngorbanaken cinta karna hasutan
Rumah tangga hancur langka lantaran





Kaya gledeg ketiga sira jaluk pegat tamba
Pasti kenang hasutan wong ketelu ning guri layar
wong lanang lara atine





Reff:
Memang jodoh kuasa illahi
Dudu perpisahan sing tek getuni
Tapi yen deleng anak bli tega dadi korban





Ora ribut ora tukaran
Wingi masih sayang sayangan
Sekien ketekan suarat sing pengadilan





Wong lanang lara atine





Reff:
Memang jodoh kuasa illahi
Dudu perpisahan sing tek getuni
Tapi yen deleng anak bli tega dadi korban





Ora ribut ora tukaran
Wingi masih sayang sayangan
Sekien ketekan suarat sing pengadilan





Wong lanang lara atine
Takon salah dipegat rabine
Batin nangis bli metu banyu mata
Rumah tangga dipisah mertua





Wong wadon nutup matane
Kaya bli melas karo anake
Ngorbanaken cinta karna hasutan
Rumah tangga hancur langka lantaran





Kaya gledeg ketiga sira jaluk pegat tamba
Pasti kenang hasutan wong ketelu ning guri layar
wong lanang lara atine


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama