Lirik Lagu Kanggo Kakang - Dian Anic






Lirik Lagu Kanggo Kakang - Dian Anic





Cinta kula kanggo kakang
Jiwaraga cuma kanggo kakang
Najan akeh godaan najan akeh rintangan
Kula ora bakalan kegembang





Kula kangen kula demen
Kula sayang cuma ning sampean
Najan akeh pemuda sing sering pada nggoda
Kula ora bakalan kebita





Reff:
Memang oh memang kula wong ayu
Akeh akeh sing pada ngerayu





Cinta oh cinta kula ning kakang
Ora ora bakalan tek buang
Cinta sing suci sing jero ati
Cuma kanggo kakang siji


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama