Lirik Lagu Melekan Wadon - Dian Anic






Lirik Lagu Melekan Wadon - Dian Anic





Tek rasa kakang wis sejen
Ora sepisan balen
Yen ana wong wadon nelpon
Kaya bli gelem katon





Yen nelpon umpet umpetan
Maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula





Sapa wadone
kula rabine berhak nakonane





Reff:
Lunga bengi yen esuk nembe katon
Alesan melekan bayi
Apa melekan wadon
Sing bahaya dudu sih turu bareng
Sing luih bahaya yen wis melekan bareng





Yen nelpon umpet umpetan
Maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula





Sapa wadone
kula rabine berhak nakonane





Reff:
Lunga bengi yen esuk nembe katon
Alesan melekan bayi
Apa melekan wadon
Sing bahaya dudu sih turu bareng
Sing luih bahaya yen wis melekan bareng





Tek rasa kakang wis sejen
Ora sepisan balen
Yen ana wong wadon nelpon
Kaya bli gelem katon





Yen nelpon umpet umpetan
Maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula





Sapa wadone
kula rabine berhak nakonane


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama