Lirik Lagu Satus Rong Puluh Dina - Susy Arzetty

Lirik Lagu Satus Rong Puluh Dina - Susy Arzetty

Lintang Kang Damari Ombak Kang Mbantali 
Angin kang ngiliri mendung kang ngwayangi 
Kula dedonga… 
Ning setiap ambekan 
Moga Slamet kakang sing ana ning lautan
Gandulane ning jangkar kanggo neteg ati 
Kakang mangkat berlayar demi anak istri 
Satus Rongpuluh Dina 
Kakang ning duwur banyu 
Muga Slamet kakang sing nemu rahayu
Reff:
Najan pengarak bli dadi rintangan 
Do’ane kula ora pegot go sampean 
Bengi sun melek awan sun ngempong 
Mbelani laki mugia along 
mbelani laki mugia along..
Gandulane ning jangkar kanggo neteg ati 
Kakang mangkat berlayar demi anak istri 
Satus Rongpuluh Dina 
Kakang ning duwur banyu 
Muga Slamet kakang sing nemu rahayu
Reff:
Najan pengarak bli dadi rintangan 
Do’ane kula ora pegot go sampean 
Bengi sun melek awan sun ngempong 
Mbelani laki mugia along 
mbelani laki mugia along..
Lintang Kang Damari Ombak Kang Mbantali 
Angin kang ngiliri mendung kang ngwayangi 
Kula dedonga… 
Ning setiap ambekan 
Moga Slamet kakang sing ana ning lautan

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama