Lirik Lagu Tarling Di Pisah Mertua - Emek Aryanto

Lirik Lagu Tarling Di Pisah Mertua - Emek Aryanto


Wong lanang lara atine
Takon salah dipegat rabine
Batin nangis bli metu banyu mata
Rumah tangga dipisah mertua
Wong wadon nutup matane
Kaya bli melas karo anake
Ngorbanaken cinta karna hasutan 
Rumah tangga hancur langka lantaran
Kaya gledeg ketiga sira jaluk pegat tamba
Pasti kenang hasutan wong ketelu ning guri layar
wong lanang lara atine
Reff:
Memang jodoh kuasa illahi
Dudu perpisahan sing tek getuni
Tapi yen deleng anak bli tega dadi korban
Ora ribut ora tukaran
Wingi masih sayang sayangan
Sekien ketekan suarat sing pengadilan
Wong lanang lara atine
Reff:
Memang jodoh kuasa illahi
Dudu perpisahan sing tek getuni
Tapi yen deleng anak bli tega dadi korban
Ora ribut ora tukaran
Wingi masih sayang sayangan
Sekien ketekan suarat sing pengadilan
Wong lanang lara atine
Takon salah dipegat rabine
Batin nangis bli metu banyu mata
Rumah tangga dipisah mertua
Wong wadon nutup matane
Kaya bli melas karo anake
Ngorbanaken cinta karna hasutan 
Rumah tangga hancur langka lantaran
Kaya gledeg ketiga sira jaluk pegat tamba
Pasti kenang hasutan wong ketelu ning guri layar
wong lanang lara atine

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama