Lirik Lagu Tarling Kanggo Kakang - Dian Anic

Lirik Lagu Tarling Kanggo Kakang - Dian Anic


Cinta kula kanggo kakang
Jiwaraga cuma kanggo kakang
Najan akeh godaan najan akeh rintangan
Kula ora bakalan kegembang

Kula kangen kula demen
Kula sayang cuma ning sampean
Najan akeh pemuda sing sering pada nggoda
Kula ora bakalan kebita

Reff:
Memang oh memang kula wong ayu
Akeh akeh sing pada ngerayu

Cinta oh cinta kula ning kakang
Ora ora bakalan tek buang
Cinta sing suci sing jero ati
Cuma kanggo kakang siji

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama