Lirik Lagu Tarling Melekan Wadon - Dian Anic

Lirik Lagu Tarling Melekan Wadon - Dian Anic


Tek rasa kakang wis sejen
Ora sepisan balen
Yen ana wong wadon nelpon
Kaya bli gelem katon

Yen nelpon umpet umpetan
Maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula

Sapa wadone
kula rabine berhak nakonane

Reff:
Lunga bengi yen esuk nembe katon 
Alesan melekan bayi 
Apa melekan wadon
Sing bahaya dudu sih turu bareng
Sing luih bahaya yen wis melekan bareng 

Yen nelpon umpet umpetan
Maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa 
Kenalaken ning kula 

Sapa wadone
kula rabine berhak nakonane

Reff:
Lunga bengi yen esuk nembe katon 
Alesan melekan bayi 
Apa melekan wadon
Sing bahaya dudu sih turu bareng
Sing luih bahaya yen wis melekan bareng 

Tek rasa kakang wis sejen
Ora sepisan balen 
Yen ana wong wadon nelpon 
Kaya bli gelem katon

Yen nelpon umpet umpetan
Maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula

Sapa wadone

kula rabine berhak nakonane

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama