Lirik Lagu Cilik Tapi Gede - Diana Sastra






Lirik Lagu Cilik Tapi Gede - Diana Sastra









Najan kakang bli gede duwur
Sering gawe fikiran ngawur
Sun demen kakang bli bakal mundur





Najan kakang cilik uwong e
Nanging gede kasih sayange
Sing gawe kula kelingan bae





Reff:
Cilik tapi gede tawon ibarate
Yen nyudat antupe nyegoke ning kene
Kaya pitik cilik Kelanganan emboke
Ditinggal sampean bli kuat rasane





Najan kakang cilik uwong e
Nanging gede kasih sayange
Sing gawe kula kelingan bae





Reff:
Cilik tapi gede tawon ibarate
Yen nyudat antupe nyegoke ning kene
Kaya pitik cilik Kelanganan emboke
Ditinggal sampean bli kuat rasane





Najan kakang bli gede duwur
Sering gawe fikiran ngawur
Sun demen kakang bli bakal mundur





Najan kakang cilik uwong e
Nanging gede kasih sayange
Sing gawe kula kelingan bae


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama