Lirik Lagu Cinta Bli Nyata - Ella Susanti






Lirik Lagu Cinta Bli Nyata - Ella Susanti





Yen cinta ibarat tali…
Pengen tek putus…
Mong demen wonbg due rabi…
Lara ning usus…





Lamon naluri bisa dicegah
Kula mong dueni cinta masalah
Yen cinta ibarat tali pengen tek putus
Mong demen wong due rabi lara ning usus





Kula dewek bli bisa mahami
Nang apa cinta kien tekane kari
Tekane waktu sampean wis pengantenan
Kenangapa bli teka waktu lengoan





Reff:
Yen waktu bisa diulangi
Mungkin kakang sekien kula sing ndueni
Yen jodoh bisa urupan
Kula pengen ngrasani dadi rabine sampean





Oh cinta bli nyata gawe kula merana
Oh cinta bli nyata gawe kelaya laya





Kula dewek bli bisa mahami
Nang apa cinta kien tekane kari
Tekane waktu sampean wis pengantenan
Kenangapa bli teka waktu lengoan





Reff:
Yen waktu bisa diulangi
Mungkin kakang sekien kula sing ndueni
Yen jodoh bisa urupan
Kula pengen ngrasani dadi rabine sampean





Oh cinta bli nyata gawe kula merana
Oh cinta bli nyata gawe kelaya laya





Lamon naluri bisa dicegah
Kula mong dueni cinta masalah
Yen cinta ibarat tali pengen tek putus
Mong demen wong due rabi lara ning usus





Kula dewek bli bisa mahami
Nang apa cinta kien tekane kari
Tekane waktu sampean wis pengantenan
Kenangapa bli teka waktu lengoan


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama