Lirik Lagu Dikawin Tangga - Sem Arjuna






Lirik Lagu Dikawin Tangga - Sem Arjuna





Yen difikiri gawe lara ning ati
Yen dirasa rasa sun tambah lara
senok tega mutusaken cinta
Tanpa salah lan uga tanpa dosa





Apa memang senok sengaja
Nikah kro pilihane wong tua
Sing gawe nyesek ning jero dada
Sira nikah karo tangga sebelah





Reff:
Nok kakang rasa wirang
Rasa isin karna bli sida kawin
Bokat dadi nasibe
Wis ping pindo kula slalu gagal jodo





Duh gusti kang maha kuasa
Paringana kula wadon kang setia





Apa memang senok sengaja
Nikah kro pilihane wong tua
Sing gawe nyesek ning jero dada
Sira nikah karo tangga sebelah





Reff:
Nok kakang rasa wirang
Rasa isin karna bli sida kawin
Bokat dadi nasibe
Wis ping pindo kula slalu gagal jodo





Duh gusti kang maha kuasa
Paringana kula wadon kang setia





Yen difikiri gawe lara ning ati
Yen dirasa rasa sun tambah lara
senok tega mutusaken cinta
Tanpa salah lan uga tanpa dosa





Apa memang senok sengaja
Nikah kro pilihane wong tua
Sing gawe nyesek ning jero dada
Sira nikah karo tangga sebelah


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama