Lirik Lagu Kumis Kandel - Anik Arnika






Lirik Lagu Kumis Kandel - Anik Arnika





Arumanis gulane roti
Kolang kaling wijile bening
Turun tangis rasane ngati
Barang weruh rabine nyanding





Wedus jawa mangane suket
Uwit waru doyong meng kali
Tiwas kula demene ruket
Beli weru wis due rabi





Reff:
Wong lanang kumise kandel
Ora kena di andel
Ning kula ngaku duda
Padahal anake lima





Wong lanang kumise kandel
Ora kena di andel
Ning jaba ngaku lengko
Ning umah rabine loro





Tuku srikaya ning cidedel
Aja percaya ning kumes kandel





Wedus jawa mangane suket
Uwit waru doyong meng kali
Tiwas kula demene ruket
Beli weru wis due rabi





Reff:
Wong lanang kumise kandel
Ora kena di andel
Ning kula ngaku duda
Padahal anake lima





Wong lanang kumise kandel
Ora kena di andel
Ning jaba ngaku lengko
Ning umah rabine loro





Tuku srikaya ning cidedel
Aja percaya ning kumes kandel





Arumanis gulane roti
Kolang kaling wijile bening
Turun tangis rasane ngati
Barang weruh rabine nyanding


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama