Lirik Lagu Layung Putih - Dadang Anessa










Lirik Lagu Layung Putih - Dadang Anessa





Sampean demene seliwatan
Nganggep kula kanggo watu loncatan
Hubungan durung katon salahe
Ganti cinta pegel pisan mutuse





Sekien kula wis luwih ngerti
Sampeane wong ganteng paling sugih
Barang kula anake wong dagang srabi
Lara ati cintane digeceki





Reff:
Ibarat cacing demen ning layung putih
Tirakat sampe gering bli mungkin dadi siji
Segalane kula ora ngimbangi





Cinta kula putih masih ora kepilih
Senajan diputus ora arep nyengiti
Selawase kula sabar ngenteni





Sekien kula wis luwih ngerti
Sampeane wong ganteng paling sugih
Barang kula anake wong dagang srabi
Lara ati cintane digeceki





Reff:
Ibarat cacing demen ning layung putih
Tirakat sampe gering bli mungkin dadi siji
Segalane kula ora ngimbangi





Cinta kula putih masih ora kepilih
Senajan diputus ora arep nyengiti
Selawase kula sabar ngenteni





Sampean demene seliwatan
Nganggep kula kanggo watu loncatan
Hubungan durung katon salahe
Ganti cinta pegel pisan mutuse





Sekien kula wis luwih ngerti
Sampeane wong ganteng paling sugih
Barang kula anake wong dagang srabi
Lara ati cintane digeceki


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama