Lirik Lagu Nembe Ketemu - Nengsih






Lirik Lagu Nembe Ketemu - Nengsih





Pira lawase nembe ketemu maning
Pira jamane nembe kesanding maning
Ora kaya biasa sekien pangling
Awake lemu kuning matane bening





Lawas nembe ketemu ati rasane rindu
Lawas nembe ketemu yen bengi bli bisa turu





Pira lawase nembe ketemu maning
Pira jamane nembe kesanding maning
Ora kaya biasa sekien pangling
Awake lemu kuning matane bening





Lawas nembe ketemu ati rasane rindu
Lawas nembe ketemu yen bengi bli bisa turu





Reff:
Rasa seneng bunga yen pandengan mata
Tangan raba raba sampe teka dada
Aduh emong kulane ditinggalaken
Aduh emong kulane masih demen





Pira lawase nembe ketemu maning
Pira jamane nembe kesanding maning
Ora kaya biasa sekien pangling
Awake lemu kuning matane bening





Lawas nembe ketemu ati rasane rindu
Lawas nembe ketemu yen bengi bli bisa turu





Reff:
Rasa seneng bunga yen pandengan mata
Tangan raba raba sampe teka dada
Aduh emong kulane ditinggalaken
Aduh emong kulane masih demen





Pira lawase nembe ketemu maning
Pira jamane nembe kesanding maning
Ora kaya biasa sekien pangling
Awake lemu kuning matane bening





Lawas nembe ketemu ati rasane rindu
Lawas nembe ketemu yen bengi bli bisa turu


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama