Lirik Lagu Abot Demene - Dian Anic 2019






Lirik Lagu Abot Demene - Dian Anic 2019





Najan kakang ningendi anane
Ora ilang wis abot demene
Bli kuat nahan kangene
Nunggu kakang kapan tekane





Cinta kukla wis nempel ning raga
Sampe kapan ora bakal sirna
Rindu bli bisa ditunda.. katon bae..
Kaya ning mata





Reff:
Kaya nganggu fikiran
Curiga nguras ning badan
Sing watuire….
Gagal demenan…





Demen durung ketunggon
Rasane kaya ketuwon
Bayangane…
Selalu katon





Cinta kukla wis nempel ning raga
Sampe kapan ora bakal sirna
Rindu bli bisa ditunda.. katon bae..
Kaya ning mata





Reff:
Kaya nganggu fikiran
Curiga nguras ning badan
Sing watuire….
Gagal demenan…





Demen durung ketunggon
Rasane kaya ketuwon
Bayangane…
Selalu katon





Najan kakang ningendi anane
Ora ilang wis abot demene
Bli kuat nahan kangene
Nunggu kakang kapan tekane





Cinta kukla wis nempel ning raga
Sampe kapan ora bakal sirna
Rindu bli bisa ditunda.. katon bae..
Kaya ning mata


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama