Lirik Lagu Nafkah Lara - Anik Arnika






Lirik Lagu Nafkah Lara - Anik Arnika





Nguculaken endase
Tapi dicekel buntute
Hubungan karo sampean
Gawe jrengjem ning fikiran





Ngupai seneng wis ora
Cuma nafkah sing lara
Jantung kaya di gunting
Larane sampe tekang daging





Reff:
Nggo apa peturon mewah
yen kakang langka ning umah
Pahite ning hubungan
Batin guncang cinta wis ilang





Asate banyu mata
bli mungkin nambani lara
Nyiksa ati nyiksa diri
Ngaboti cinta… wis langka rasa





Ngupai seneng wis ora
Cuma nafkah sing lara
Jantung kaya di gunting
Larane sampe tekang daging





Reff:
Nggo apa peturon mewah
yen kakang langka ning umah
Pahite ning hubungan
Batin guncang cinta wis ilang





Asate banyu mata
bli mungkin nambani lara
Nyiksa ati nyiksa diri
Ngaboti cinta… wis langka rasa





Nguculaken endase
Tapi dicekel buntute
Hubungan karo sampean
Gawe jrengjem ning fikiran





Ngupai seneng wis ora
Cuma nafkah sing lara
Jantung kaya di gunting
Larane sampe tekang daging


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama