Lirik Lagu Bubur Abang Bubur Putih - Ita DK






Lirik Lagu Bubur Abang Bubur Putih - Ita DK





Mimi… karo mama…
Kula jaluk… Ampura…





Bayangane kaya bnng mata bae
Seklebate kekatonen bae
Duh kakang… Ning endi…
Sun pegel ngulati
Sampe hampir frustasi





Najan langka rido sing wong tua
Tapi kula tetep arep maksa
Wong loro… wis janji
Bakal dadi siji
Najan kawin kyai





Reff:
Wong lanang pirang pirang
Sing ganteng ora kurang
Tapi kula ning sampean
Nahan rindu bli ketahan





Ning batin kula janji
Yen besok dadi siji
Arep tek sarati
Bubur abang bubur putih





Duh mimi duh mama
Kula jaluk ampura





Najan langka rido sing wong tua
Tapi kula tetep arep maksa
Wong loro… wis janji
Bakal dadi siji
Najan kawin kyai





Reff:
Wong lanang pirang pirang
Sing ganteng ora kurang
Tapi kula ning sampean
Nahan rindu bli ketahan





Ning batin kula janji
Yen besok dadi siji
Arep tek sarati
Bubur abang bubur putih





Duh mimi duh mama
Kula jaluk ampura





Bayangane kaya bnng mata bae
Seklebate kekatonen bae
Duh kakang… Ning endi…
Sun pegel ngulati
Sampe hampir frustasi






Post a Comment

Lebih baru Lebih lama