Lirik Lagu Colong-Colongan - Ity Ashella






Lirik Lagu Colong-Colongan - Ity Ashella









Bengen memang durung demen
Nangapa sekien kangen
Aduh kakang diapakaken
Kula demen kulane kangen





Yen sedina durung telepon
Ati sun tambah ketuwon
Kaya katon klayab-klayabe
Lamon parek tek tubruk bae





Reff:
Manuk dara sing putih
Mlakune sempoyongan
Rasa rindu ning ati
Ketemu colong-colongan





Manuk puyuh sing ireng
Manjing ning jero kronjo
Bagen arang turu bareng
Asal seminggu ping pindo





Kula pengen barengan
Seranjang wong loroan





Yen sedina durung telepon
Ati sun tambah ketuwon
Kaya katon klayab-klayabe
Lamon parek tek tubruk bae





Reff:
Manuk dara sing putih
Mlakune sempoyongan
Rasa rindu ning ati
Ketemu colong-colongan





Manuk puyuh sing ireng
Manjing ning jero kronjo
Bagen arang turu bareng
Asal seminggu ping pindo





Kula pengen barengan
Seranjang wong loroan





Bengen memang durung demen
Nangapa sekien kangen
Aduh kakang diapakaken
Kula demen kulane kangen





Yen sedina durung telepon
Ati sun tambah ketuwon
Kaya katon klayab-klayabe
Lamon parek tek tubruk bae


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama