Lirik Lagu Di Balsem - Dewi Kirana






Lirik Lagu Di Balsem - Dewi Kirana









Kakang aja dengak bae
Arep kapan kakang deluke
Numpak pedati mudun ning trisi
Kula bli sanggup di poligami





Coba kang rendah pikire
Aja nyontohi kanggo anake
Mabok bokong bli bosen bosen
Rabi dewek sampe diangguraken





Reff:
Yen laki maksa arep wayuan
Sun arep luruh balsem anyaran
Najan gantian wadon sing ayu
Angger pada mengkonon iku





Coba kang rendah pikire
Aja nyontohi kanggo anake
Mabok bokong bli bosen bosen
Rabi dewek sampe diangguraken





Reff:
Yen laki maksa arep wayuan
Sun arep luruh balsem anyaran
Najan gantian wadon sing ayu
Angger pada mengkonon iku





Coba kang rendah pikire
Aja nyontohi kanggo anake
Mabok bokong bli bosen bosen
Rabi dewek sampe diangguraken


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama