Lirik Lagu Hasrat Kesumbat - Yati Larasati






Lirik Lagu Hasrat Kesumbat - Yati Larasati









Rasane langka sing weruhi
Abote kaya dibanduli
Njerite bli bisa muni
Sing gawe banyu mata mili





Sok kadang ning ati cemburu
Curiga sing durung tinamtu
Sing nuduh jarak lan waktu
Mbisiki kula wong lagi rindu





Reff:
Kaya bli kuat sun nahan kangen
Hasrat kesumbat ning angen angen
Taline cinta ning perasaan
Bli bakal udar ucul sing badan





Senajan kita adoh adohan…





Sok kadang ning ati cemburu
Curiga sing durung tinamtu
Sing nuduh jarak lan waktu
Mbisiki kula wong lagi rindu





Reff:
Kaya bli kuat sun nahan kangen
Hasrat kesumbat ning angen angen
Taline cinta ning perasaan
Bli bakal udar ucul sing badan





Senajan kita adoh adohan…





Rasane langka sing weruhi
Abote kaya dibanduli
Njerite bli bisa muni
Sing gawe banyu mata mili


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama