Lirik Lagu Rebutan Sarung - Susy Arzetty 2019






Lirik Lagu Rebutan Sarung - Susy Arzetty 2019









Wong Ganteng Wong Ganteng
Sindeten Kasih Sayange
Aja ning saban wadon
Di sayang sayang kabeh





Wong Kasep Wong Kasep
Aja dolanan geni
Aja nggaweni maru
Prangpang di bakar cemburu





Dugal yen kalah rebutan sarung
Kasur sing wangi rasane suwung





Ning prawan ya melas
Ning rangda ya mangsakaken
Kasih sayange kocret
Di Bagi bagiaken





Reff:
Rusake awak nang pikiran
Mikiri laki akeh sing ngadang ngadang
Ibarat wong mangan bli bisa ngwadang





Tek lemes lemes angger mbedal
Tek elus elus angger bae miang
Apa kula ana sing kurang…





Wong Kasep Wong Kasep
Aja dolanan geni
Aja nggaweni maru
Prangpang di bakar cemburu





Dugal yen kalah rebutan sarung
Kasur sing wangi rasane suwung





Ning prawan ya melas
Ning rangda ya mangsakaken
Kasih sayange kocret
Di Bagi bagiaken





Reff:
Rusake awak nang pikiran
Mikiri laki akeh sing ngadang ngadang
Ibarat wong mangan bli bisa ngwadang





Tek lemes lemes angger mbedal
Tek elus elus angger bae miang
Apa kula ana sing kurang…





Wong Ganteng Wong Ganteng
Sindeten Kasih Sayange
Aja ning saban wadon
Di sayang sayang kabeh





Wong Kasep Wong Kasep
Aja dolanan geni
Aja nggaweni maru
Prangpang di bakar cemburu





Dugal yen kalah rebutan sarung
Kasur sing wangi rasane suwung





Ning prawan ya melas
Ning rangda ya mangsakaken
Kasih sayange kocret
Di Bagi bagiaken


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama