Lirik Lagu Bli Diaku Mantu - Lia Andrea


Lirik Lagu Bli Diaku Mantu - Lia Andrea









Lara ati lara bli kuat nyanggane
Kula ngrasa wong bli due
Wong mlarat langka dunyane
Pantes di sengiti bae
Kula kuh ning wong tuane
Wong sugih sing kebek duite





Senajana seneng tapi kurang bungah
Krikil cilik ngganjel ning dada
Wong sejen bli ngrasakena
Blenak disingkur mertua
Atine kelara-lara
Disengiri mbok tuane bocah





Reff:
Duh.. kaniaya…
temen nasib badane kula





Sing awit demenan
Sampe kien sun wis kawinan
Durung pernah diaku mantu
Ning mertua dianggep musuh





Senajana seneng tapi kurang bungah
Krikil cilik ngganjel ning dada
Wong sejen bli ngrasakena
Blenak disingkur mertua
Atine kelara-lara
Disengiri mbok tuane bocah





Reff:
Duh.. kaniaya…
temen nasib badane kula





Sing awit demenan
Sampe kien sun wis kawinan
Durung pernah diaku mantu
Ning mertua dianggep musuh





Lara ati lara bli kuat nyanggane
Kula ngrasa wong bli due
Wong mlarat langka dunyane
Pantes di sengiti bae
Kula kuh ning wong tuane
Wong sugih sing kebek duite





Senajana seneng tapi kurang bungah
Krikil cilik ngganjel ning dada
Wong sejen bli ngrasakena
Blenak disingkur mertua
Atine kelara-lara
Disengiri mbok tuane bocah


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama