Lirik Lagu Cinta Ireng - Tia Inova 2019






Lirik Lagu Cinta Ireng - Tia Inova 2019









Kula… ketipu cinta…
Gawe… ati nelangsa…





Putihe awan ning langit wis dadi mendung
Cintane sampean sekien wis gawe hancur
Manise madu sing diucapena
Nyatane pait sing dirasakena





Larane ati njrenjeme setengah mati
Wong sing tek demeni sekien tega nyakiti
Rasane panas kaya genggem geni
Demen sampean wis due rabi





Reff:
Ora disangka ora dinyana
Kula cuma pelarian semata
Sampean tega sampean kejam
Ning kula cuma nandur cinta ireng





Mung pelarian cinta
Ning waktu… wadone langka





Larane ati njrenjeme setengah mati
Wong sing tek demeni sekien tega nyakiti
Rasane panas kaya genggem geni
Demen sampean wis due rabi





Reff:
Ora disangka ora dinyana
Kula cuma pelarian semata
Sampean tega sampean kejam
Ning kula cuma nandur cinta ireng





Mung pelarian cinta
Ning waktu… wadone langka





Putihe awan ning langit wis dadi mendung
Cintane sampean sekien wis gawe hancur
Manise madu sing diucapena
Nyatane pait sing dirasakena





Larane ati njrenjeme setengah mati
Wong sing tek demeni sekien tega nyakiti
Rasane panas kaya genggem geni
Demen sampean wis due rabi


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama