Lirik Lagu Manuk Puter Geni - Susy Arzetty






Lirik Lagu Manuk Puter Geni - Susy Arzetty









Najan uya ning jero laut
Najan asem ning duwur lumbung
Yen takdire wis jodoh
Pasti bakal kelakon
Ketemu ning duwur peturon





Muga kakang sabar ngenteni
Kula moal ingkar sing janji
Cinta terhalang kontrak
Nahan kangen bli kuat
Sampean kudu teguh ning ombak





Reff:
Manuk blirik si puter geni
Sampeaken salam sing ati
Kanggo kekasih…
Arjuna sejati





Tunggu kakang setahun maning
Kula balik pasti kesanding
Sampean aja ganti demenan
Yen ganti kulane edan…





Muga kakang sabar ngenteni
Kula moal ingkar sing janji
Cinta terhalang kontrak
Nahan kangen bli kuat
Sampean kudu teguh ning ombak





Reff:
Manuk blirik si puter geni
Sampeaken salam sing ati
Kanggo kekasih…
Arjuna sejati





Tunggu kakang setahun maning
Kula balik pasti kesanding
Sampean aja ganti demenan
Yen ganti kulane edan…





Najan uya ning jero laut
Najan asem ning duwur lumbung
Yen takdire wis jodoh
Pasti bakal kelakon
Ketemu ning duwur peturon


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama