Lirik Lagu Tibra Layu - Susy Arzetty






Lirik Lagu Tibra Layu - Susy Arzetty









Tibra layu sun ngenteni si kakang
Cepot maghrib wis nunggoni ning lawang
Kadang kadang rasa kangen
Kadang kadang rasa sengit
Kadang rindune selangit





Sampe jago kukuluruk ping telu
Mata ngantuk angger ora ketemu
Apa ora ngrasakaken
Siksane wong lagi kangen
Tunang tulung sampeaken





Reff:
Kentong subuh muni
Lintang pada ngalih
Sun Masih ngenteni





Jangkrik marih muning
Jagat samarai
Sun masih nunggoni





Sing diadang-adang kaya uwohe gedang
Isie wis ilang kulite dibuang





Sampe jago kukuluruk ping telu
Mata ngantuk angger ora ketemu
Apa ora ngrasakaken
Siksane wong lagi kangen
Tunang tulung sampeaken





Reff:
Kentong subuh muni
Lintang pada ngalih
Sun Masih ngenteni





Jangkrik marih muning
Jagat samarai
Sun masih nunggoni





Sing diadang-adang kaya uwohe gedang
Isie wis ilang kulite dibuang





Tibra layu sun ngenteni si kakang
Cepot maghrib wis nunggoni ning lawang
Kadang kadang rasa kangen
Kadang kadang rasa sengit
Kadang rindune selangit


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama