Lirik Lagu Aja Rewel - Yoyo S


Lirik Lagu Aja Rewel - Yoyo S









Wong demen pancen bli kurang pengelem
Wong sengit pancen bli krang penganggit
Ayune ayune karena cinta
Gantenge gantenge atine nrima





Bagen jare batur batur iku ala
Tapi kula wong lagi suka lan nrima
Wong sejen melu kerugian apa
Enak blenak kadergan kita sing nyangga





Reff:
Aja rewel aja ngomong
Ning urusane uwong
Badan dewek durung tentu
Ning persoalane batur melu-melu





Aja rewel aja ngomong
Ning urusane uwong
Badan dewek durung tentu
Ning persoalane batur melu-melu





Sebab cinta ora katon ning mata
Wong loro sing bisa ngerasakena
Bagen mangan karo sega lan uyah
Wong demen umpama urip ning sorga





Reff:
Aja rewel aja ngomong
Ning urusane uwong
Badan dewek durung tentu
Ning persoalane batur melu-melu





Aja rewel aja ngomong
Ning urusane uwong
Badan dewek durung tentu
Ning persoalane batur melu-melu





Sebab cinta ora katon ning mata
Wong loro sing bisa ngerasakena
Bagen mangan karo sega lan uyah
Wong demen umpama urip ning sorga


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama