Lirik Lagu Apa Sing Dirasa - Asep Kriwil


Lirik Lagu Apa Sing Dirasa - Asep Kriwil





APA SING DIRASA
Voc. Asep Kriwil
Cipt. Zale RM
Arr. CASYADI CN









Apa sing dirasa
Sekien uwis beda
Apa wis mari demen
Ning kakang, kaya wis bli kangen





Lagi nembe dadian
Mlaku gandengan tangan
Kiyen bli gelem nempel
Ngelus rambut tangane ditampel
Apa sing dirasa …





Reff:
Lamo senok masih kangen ning kakang
Tulung gah nok setor raine
Pengen video call-an





Lamon senok nganggep kakang demenan
Nangapa status ning pesbuke
Durung due demenan





langka perasaane
Ning kakang sing dadi demenane





Lagi nembe dadian
Mlaku gandengan tangan
Kiyen bli gelem nempel
Ngelus rambut tangane ditampel
Apa sing dirasa …





Reff:
Lamo senok masih kangen ning kakang
Tulung gah nok setor raine
Pengen video call-an





Lamon senok nganggep kakang demenan
Nangapa status ning pesbuke
Durung due demenan





langka perasaane
Ning kakang sing dadi demenane





Apa sing dirasa
Sekien uwis beda
Apa wis mari demen
Ning kakang, kaya wis bli kangen





Lagi nembe dadian
Mlaku gandengan tangan
Kiyen bli gelem nempel
Ngelus rambut tangane ditampel
Apa sing dirasa …






https://youtu.be/PNyWchTE3ws
Video Lirik Asep Kriwil - Apa Sing Dirasa





Post a Comment

Lebih baru Lebih lama