Lirik Lagu Bandara Kertajati - Jun Dilaga 2019


Lirik Lagu Bandara Kertajati - Jun Dilaga





BANDARA KERTAJATI
Voc. Jun Dilaga
Cipt. Jun Dilaga
Arr. Maz Noer









Ning bandara Kertajati…
Minangka sing dadi saksi
Kakang setia nonggoni
Bli bakal sampe ngianati





Ning bandara Kertajati dadi saksi
Sumpah janji bli bakal saling nyakiti
Sabar setia nonggoni senoke ning luar negeri
Niat tulus pengen nyenengaken laki





Kakang rela senajan ditinggal lunga
Ora bakal sampe ngianati cinta
Kakange ora bohongan ning janji tetep kelingan
Sing percaya cuma wong ayu pujaan





Reff:
Ning bandara kertajati
Janji suci wis kepatri
Ning ati cuma wong siji
Bli bakal sampe ngingkari





Kakang mung bisa dedonga
Tetep selawase cinta
Urip seneng bahagia
Wong loro tumekang tua





Kakang rela senajan ditinggal lunga
Ora bakal sampe ngianati cinta
Kakange ora bohongan ning janji tetep kelingan
Sing percaya cuma wong ayu pujaan





Reff:
Ning bandara kertajati
Janji suci wis kepatri
Ning ati cuma wong siji
Bli bakal sampe ngingkari





Kakang mung bisa dedonga
Tetep selawase cinta
Urip seneng bahagia
Wong loro tumekang tua





Kakang rela senajan ditinggal lunga
Ora bakal sampe ngianati cinta
Kakange ora bohongan ning janji tetep kelingan
Sing percaya cuma wong ayu pujaan






https://youtu.be/0paTRMnGxFM
Video lirik Jun Dilaga - Bandara Kertajati

Post a Comment

Lebih baru Lebih lama