Lirik Lagu Bohong Dosa Jujur Nyakiti (Rabi Loro) - Suka Wijaya


Lirik Lagu Bohong Dosa Jujur Nyakiti (Rabi Loro) - Suka Wijaya





Bohong Dosa Jujur Nyakiti (Rabi Loro)
Vocal : Suka Wijaya
Cipt : Suka Wijaya









Yen nyawang banyu meneng katone jero
Prangsane uwong seneng due rabi loro
Padahal stres pikiran nggo luru alesan
Mana mene sayang ning istri jaga perasaan





Dudu bae sun nyrucus luruh kepuasan
Ning rabi tua melas ning rabi enom sayang
Lelah nafkah lahir batin waktu lan giliran
Ilat ngasem turi modale urip wong wayuan





Reff:
Yen bohong dosa yen jujur nyakiti
Serba salah kaku ning ati
Sing tua mrengut yen gilir telat
Sing enom ngamuk yen dompet asat





pegel putek mumet tek trima nang polae kita
Sujud suku jayane kembang kurugan kembang





Dudu bae sun nyrucus luruh kepuasan
Ning rabi tua melas ning rabi enom sayang
Lelah nafkah lahir batin waktu lan giliran
Ilat ngasem turi modale urip wong wayuan





Reff:
Yen bohong dosa yen jujur nyakiti
Serba salah kaku ning ati
Sing tua mrengut yen gilir telat
Sing enom ngamuk yen dompet asat





pegel putek mumet tek trima nang polae kita
Sujud suku jayane kembang kurugan kembang





Yen nyawang banyu meneng katone jero
Prangsane uwong seneng due rabi loro
Padahal stres pikiran nggo luru alesan
Mana mene sayang ning istri jaga perasaan


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama