Lirik Lagu Ngalih Amben (Dipaksa Rangda) - Dadang Anesa


Lirik Lagu Ngalih Amben (Dipaksa Rangda) - Dadang Anesa





NGALIH AMBEN (DIPAKSA RANGDA)
Voc. Dadang Anesa
Cipt. Almin Said
Arr. Sopan CN









Sejujure bae masih demen ning laki
Sing dadi laki pengen ganti rabi
Ning kula wis klalen kien ngalih amben
Turune karo wong wadon sejen





Due rabi siji jawabane monoton
Pengen ngrasani sejene wong wadon
Tega mbuang kula rabi sing setia
Dipaksa kongkon dadi rangda





Reff:
Jagat kaya.. gempa bumi
Sedih ditinggalaken
Sun dipegat ning sampean
Megate paksaan ngaboti ning demenan





Kaya kenen.. Duh rasane..
Wong direbut lakine
Arep sapa sing nulungi
Ngademaken ati aja kelingan laki





Due rabi siji jawabane monoton
Pengen ngrasani sejene wong wadon
Tega mbuang kula rabi sing setia
Dipaksa kongkon dadi rangda





Reff:
Jagat kaya.. gempa bumi
Sedih ditinggalaken
Sun dipegat ning sampean
Megate paksaan ngaboti ning demenan





Kaya kenen.. Duh rasane..
Wong direbut lakine
Arep sapa sing nulungi
Ngademaken ati aja kelingan laki





Sejujure bae masih demen ning laki
Sing dadi laki pengen ganti rabi
Ning kula wis klalen kien ngalih amben
Turune karo wong wadon sejen


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama